Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 80.000

De vanzare Teren Sirnea, intravilan la munte

Vanzare Intravilan S. : 8657 mp Periferie 9.2 €/mp

Detalii Teren de vanzare Sirnea zona Bran

Detalii imobil: De vanzare Teren in Sirnea,pe drumul spre Ciocanu, intravilan suprafata de 7393 mp in acte, real 8657 mp, situat pe un platou cu mici variatii de nivel, cu panorama deosebita spre Piatra Craiului si Bucegi. Terenul este pretabil pentru hotel, pensiune , casa de vacanta sau tabara de camping etc, pret 80 000 euro. Pe teren se afla o constructie de lemn racordata la apa si curent.

Detalii zona: Zona turistica montana de o frumusete incredibila, unde linistea si aerul puternic ozonat stapanesc nestingherite.

Utilitati: Apa si curent pe teren.

Avantaje: Exista constructie pe teren.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Sirnea, zona Bran, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.