Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 40.000

Teren intravilan Predelut, zona Bran

Vanzare Intravilan S.: 1000 mp Periferie 40 €/mp

Detalii Teren de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Oferta tentanta in Predelut – Se dezmembreaza 1000-1500 mp teren intravilan in Bran Predelut, pe platou inalt, cu vedere panoramica asupra Muntilor Bucegi, Piatra Craiului si Postavarul . Cu utilitati pe teren se poate construi o locuinta sau casa de vacanta, ce-ti poate oferi linistea de care ai nevoie pentru odihna si relaxare, iar intimitatea este conferita si de arbustii maturi ce marginesc doua laturi ale terenului la pretul de 40 euro/mp usor negociabil. Foarte interesant pentru cei care vor o simbioza intre arhitectura zonei si pitorescul local.

Detalii zona: Teren situat in zona lejera cu peisaj montan, in apropiere de Castelul Bran, Parcul de distractii, Muzeul satului.

Utilitati: Curent si apa pe teren.

Avantaje: Peisaj deosebit, in zona aerisita.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Predelut, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.