Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 87.120

Vand Teren intravilan Rasnov, cartierul Primaverii

Vanzare Intravilan S. : 2178 mp Primaverii 40 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Primaverii

Detalii imobil: Vand teren Rasnov in cartierul Primaverii, intravilan in PUZ, suprafata 2178 mp cu front la DN73 de 40 m, pret 40 euro/mp. Mai sunt disponibile inca 4 loturi alaturate cuprinse intre 636 mp si 1282 mp.

Detalii zona: Cartier rezidential langa padure situat la iesire din Rasnov, la 12 km de Brasov si 10 km de Poiana Brasov, in apropiere de centre comerciale si transport in comun.

Utilitati: Curent pe teren, apa, gaz, canal la 50 m.

Avantaje: Terenul este cuprins in PUZ, cu utilitati si front la DN73.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Primaverii, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.