Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 12.000

Vand Teren intravilan Rasnov Cheisoara

Vanzare Intravilan S. : 800 mp Periferie 15 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Cheia

Detalii imobil: Vand Teren intravilan la munte Rasnov, zona Cheisoara, suprafata 800 mp, teren atractiv datorita pozitiei pe care o are, cu peisaj deosebit, oferind o panorama superba asupra intregii zone, inclusiv Cheile Rasnoavei, pret 15 euro/mp ( 25 euro/mp cu utilitati).

Detalii zona: Aproape de Cheile Rasnoavei, zona cu relief variat, zona turistica cu restaurante, ferma de cai, case de vacanta si locatie pentru bungee jumping la cateva minute distanta.

Utilitati: Curent si apa.

Avantaje: Teren cu PUZ, intr-o zona in continua dezvoltare.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Cheia, este FIX.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.