Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 47.600

Teren Rasnov de vanzare cu PUD pentru 3 case

Vanzare Intravilan S. : 2800 mp Glajerie 17 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Teren Rasnov de vanzare, zona Glajerie, intravilan suprafata 2800 mp cu front de 60 m la drumul principal si 30 m la drum auxiliar, marginit de apa, pret 17 euro/mp usor negociabil, teren in PUZ si PUD pentru 3 case , regim de inaltime P+1+M.

Detalii zona: Zona in plina dezvoltare si mari perspective deoarece pe drumul Glajeriei se va face legatura cu orasul Busteni, zona cu relief variat si multa vegetatie.

Utilitati: Curent pe teren, parau la granita terenului.

Avantaje: Exista PUD pentru teren, mai trebuie obtinuta autorizatia de constructie.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.