Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 13.000

Vand Teren intravilan Rasnov cu PUZ si panorama

Vanzare Intravilan S. : 650 mp Farmacistu 20 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Farmacistu

Detalii imobil: Vand Teren Rasnov, zona Farmacistu, PUZ, trecut in intravilanul localitatii, suprafata 650 mp, front 29 m, pret 20 euro/mp. Terenul este situat la iesire din Rasnov spre Bran pe partea stanga cu panorama superba asupra muntilor Bucegi, Piatra Craiului, Postavarul.

Detalii zona: Zona cu peisaj deosebit, teren destinatie constructii case de vacanta si pensiuni situat in apropierea Pensiunii Panicel, la 10 km de Bran.

Utilitati: Curent in apropiere, apa prin foraj.

Avantaje: Terenul este intravilan curti constructii, se obtine autorizatie de constructie.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Farmacistu, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.