Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 12.240

Vand Teren intravilan Rasnov Glajerie, loturi in PUZ

Vanzare Intravilan S. : 1020 mp Glajerie 12 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Vand Teren intravilan in Rasnov zona Glajerie, suprafata 1020 mp cu front stradal 20 m si suprafata 1152 mp cu front stradal 25 m, zona cu PUZ efectuat, la incredibilul pret de 12 e/mp.

Detalii zona: Zona in continua dezvoltare cu perspective foarte mari, datorita legaturii cu orasul Busteni care se va efectua prin aceasta vale a Glajeriei.

Utilitati: Curentul in apropiere, apa prin foraj.

Avantaje: Lot perfect pentru o casa cu pret foarte bun.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este FIX.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.