Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Teren intravilan Rasnov Glajerie, parcela in PUZ

Vanzare Intravilan S. : 1465 mp Periferie 18 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Teren intravilan Rasnov, in zona Glajerie, suprafata 1465 mp cu front stradal 20 m, teren situat in PUZ cu destinatia constructii, pret 18 euro/mp. Procentul de ocupare al terenului – POT max. 70%, coeficientul de utilizare al terenului – CUT max 2; inaltimea constructiei – maxim permis pentru casa de vacanta D+P+E+M, iar pentru constructie cu destinatia turistica D+P+2E+2M.

Detalii zona: Zona in continua dezvoltare cu perspective foarte mari, datorita legaturii cu orasul Busteni care se va efectua prin aceasta vale a Glajeriei.

Utilitati: Curent medie tensiune in apropiere.

Avantaje: Zona unde este amplasat terenul este extraordinara, pret foarte bun.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.