Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 60.000

Vand Teren intravilan Rasnov Glajerie, parcele

Vanzare Intravilan S. : 2000 mp Glajerie 30 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Vand teren Rasnov, zona Glajerie, intravilan suprafata 2000 mp cu doua fronturi: unul la drumul principal de 50 m, respectiv 41 m la drum auxiliar, pret 30 euro/mp. Mai sunt disponibile parcele alaturate de 1100 mp la pretul de 25 euro/mp.

Detalii zona: Zona deosebita in continua dezvoltare, dovada fiind multitudinea de case si pensiuni ridicate in ultimii ani, la 15 km de Poiana Brasov si 14 km de Bran.

Utilitati: Curent, apa prin foraj.

Avantaje: Se obtine autorizatia de constructie deoarece este in PUZ, in intravilanul localitatii.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.