Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 12.000

Teren intravilan Rasnov Glajerie, pozitie buna

Vanzare Intravilan S. : 1000 mp Periferie 12 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii teren de vanzare oras Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Teren intravilan in Rasnov, valea Glajeriei, 3 parcele a cate 1000 mp fiecare,  situat in imediata apropiere a paraului Panicel, pretabil pentru casa de vacanta sau pensiune. Pretul de strigare este de 12 euro/mp usor negociabil.

Detalii zona: Zona de case de vacanta, pensiuni si pastravarii, in continua dezvoltare, cu panorama extraordinar de frumoasa asupra muntilor situata la 12 km de Poiana Brasov si Bran. Prin aceasta zona se va face legatura dintre Rasnov si Busteni Prahova.

Utilitati: Curent la aproximativ 200 m.

Avantaje: Cel mai mare atu al acestui teren este pozitia cu vedere superba asupra muntilor.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zon Glajerie, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.