Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 300.000

Vand Teren intravilan Rasnov Glajerie suprafata mare

Vanzare Intravilan S. : 20000 mp Glajerie 15 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Vand Teren intravilan Rasnov suprafata de 20 000 mp cu front stradal de 50 m, in frumoasa vale a glajeriei, cu PUZ facut, la pretul de 15 euro/mp pentru toata suprafata sau loturi pentru case cuprinse intre 715 mp si 996 mp, caz in care pretul se discuta in urma vizionarii.

Detalii zona: Prin zona Valea Glajerie se va face legatura intre Rasnov si Busteni scurtandu-se toata Valea Prahovei, este deja o zona foarte cautata de turisti, in curand va deveni o zona de interes national.

Utilitati: Curentul este in fata terenului iar apa se obtine prin put forat.

Avantaje: Este situat in cea mai frumoasa zona a Glajeriei.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.