Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 225.600

De vanzare Teren intravilan Rasnov, retras

Vanzare Intravilan S. : 28200 mp Glajerie 8 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: De vanzare teren intravilan Rasnov, zona Glajerie suprafata 28.200 mp cu drum de acces de 6 m din drumul principal, pret 8 euro/mp. Terenul are deschidere de 35 m si o panorama deosebita putand fi admirati m-tii Bucegi si Piatra Craiului.

Detalii zona: Zona destinata constructiilor de case de vacanta si pensiuni cu peisaj mirific asupra muntilor situata la 3 km de Rasnov.

Utilitati: Curent in apropiere, apa prin foraj.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.