Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 147.200

Vand Teren intravilan Rasnov la iesire spre Bran

Vanzare Intravilan S. : 9200 mp Periferie 16 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Periferica

Detalii imobil: Vand Teren intravilan Rasnov la iesire spre Bran, cu PUZ constructii case de vacanta P+E+M, loturi cuprinse intre 1000 mp si 1800 mp la pretul de 18 euro/mp, sau intreaga suprafata de 9200 mp la pretul de 16 euro/mp usor negociabil.

Detalii zona: Zona cu o panorama deosebita spre muntii Bucegi, Postavarul si Piatra Craiului, situat la 7 km de Bran si 12 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Curent peste drum, parau la granita, gaz la marginea terenului.

Avantaje: Teren cu PUZ, front la DN 73, este marginit de paraul Panicel si peisajul este incantator.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Periferica, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.