Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 36.900

De vanzare Teren Rasnov, loc pentru casa

Vanzare Intravilan S. : 1230 mp Periferie 30 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Verze

Detalii imobil: De vanzare teren Rasnov, zona Verze, suprafata 1230 mp cu front stradal 30 m, teren situat in zona case cu constructii existente si peisaj deosebit asupra muntilor Bucegi, Piatra Craiului, Poiana Brasov, Cetatea taraneasca Rasnov, pret 30 euro/mp.

Detalii zona: Cartier nou de case situat la iesire din Rasnov spre Bran, la 5 minute de centrul orasului, magazine, scoala, transport in comun, in apropiere.

Utilitati: Utilitatile langa teren.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Verze, este FIX.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Alte oferte tentante in imprejurimi:

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.