Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 26.200

Vanzare Teren intravilan Rasnov, loturi in PUZ

Vanzare Intravilan S. : 1310 mp Glajerie 20 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Vanzare teren intravilan in Glajerie Rasnov, suprafata 1310 mp cu front la drum de acces de 15 m, pret 20 euro/mp , in spate, mai aproape de padure si inca o parcela de 1100 mp cu 2 fronturi stradale: unul de 42 m la drumul principal si unul de 21 m la drum auxiliar, pret 23 e/mp.

Detalii zona: Zona retrasa cu peisaj superb si mari perspective, prin care se va face legatura intre Rasnov si Busteni, la 15 km de Poiana Brasov si 10 km de Bran.

Utilitati: Curent, apa prin foraj.

Avantaje: Lot de casa in PUZ, constructii noi langa teren.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.