Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 18.000

De vanzare Teren Rasnov, loturi pentru case

Vanzare Intravilan S. : 1000 mp Glajerie 18 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: De vanzare teren Rasnov, zona Glajerie, intravilan in PUZ, suprafata 1000 mp cu front 31 m, disponibile la vanzare 11 parcele alaturate de 1000 mp, plus cota drum 125 m pentru fiecare parcela, pret 18 euro/mp.

Detalii zona: Zona apreciata de turisti, loc in care natura si linistea atrag, creand o stare de relaxare si revigorare, cu multe pastravarii, pensiuni si case de vacanta, situata la 15 km de Poiana Brasov si 10 km de castelul Bran.

Utilitati: Curent pe teren, apa prin foraj.

Avantaje: Teren in PUZ, zona extraordinara.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.