Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 27.000

De vanzare Teren Rasnov, intravilan parcele in PUZ

Vanzare Intravilan S. : 600 mp Primaverii 45 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Primaverii

Detalii imobil: De vanzare teren Rasnov, Cartier Primaverii, intravilan in PUZ, parcele intre 600 mp si 800 mp, zona in continua dezvoltare, pret 45 euro/mp, case construite in apropiere, pozitie excelenta cu panorama spre Muntii Bucegi, Piatra Craiului, Cetatea Rasnov.

Detalii zona: Terenul se afla in Cartier Rezidential la iesire din Rasnov spre Brasov, pe partea dreapta, dupa pensiunea restaurant Max, la 12 km de Brasov si Bran, 10 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile in apropiere.

Avantaje: Terenul este intravilan, se obtine autorizatie de constructie.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Primaverii, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.