Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 300.000

Teren intravilan Rasnov de vanzare, platou insorit

Vanzare Intravilan S. : 30000 mp Periferie 10 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Periferica

Detalii imobil: Teren Rasnov de vanzare, intravilan suprafata 30.000 mp cu front 40 m, platou intre DN 73 – drumul spre Bran si drumul spre Zarnesti, pozitie excelenta cu peisaj superb deoarece Rasnovul este situat intr-o depresiune inconjurata de Muntii Bucegi, Muntii Piatra Craiului, Postavarul, pret 10 euro/mp.

Detalii zona: Teren situat la iesire din Rasnov spre Bran in apropierea viitorului teren de polo, la 6 km de Bran si 12 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile la un capat al terenului: apa, curent, gaz.

Avantaje: Terenul este trecut in intravilanul localitatii.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Periferica, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.