Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 23.450

Vand Teren Rasnov Primaverii, intravilan lot casa

Vanzare Intravilan S. : 670 mp Primaverii 35 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Primaverii

Detalii imobil: Vand teren Rasnov in Cartierul Primaverii, intravilan in PUZ, suprafata 670 mp cu 2 fronuri stradale: 36 m, respectiv 19 m, casa construita chiar langa teren, pozitie deosebita cu panorama asupra muntilor, pret 35 euro/mp, disponibile la vanzare 2 parcele alaturate.

Detalii zona: Cartier rezidential situat la iesire din Rasnov spre Brasov, langa padure, la 10 km de Bran si Poiana Brasov.

Utilitati: Curent, apa si canal langa teren.

Avantaje: Teren plat amplasat excelent, cu front la 2 strazi.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Primaverii, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.