Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 229.600

De vanzare Teren intravilan Rasnov, central

Vanzare Intravilan S. : 4592 mp Central 50 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Gara

Detalii imobil: De vanzare teren intravilan Rasnov suprafata 4592 mp situat in zona industriala, cu hale pentru depozitare dar si autorizatie de demolare. Este invecinat cu rampa CFR, pretabil pentru PECO, showroom sau service auto, hale productie etc, pret 50 euro/mp.

Detalii zona: Zona centrala cu vad foarte bun la 12 km de Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile: post trafo propriu, gaz, apa.

Avantaje: Are deschidere foarte mare la drum, poate fi intrebuintat pentru multe destinatii.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Gara, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.