Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 16.020

Teren intravilan Rasnov, zona Cheile Rasnoavei

Vanzare Intravilan S. : 1335 mp Periferie 12 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Cheia

Detalii imobil: In Poiana Rasnoavei, la intrare in Coltii Cheii intr-un peisaj mioritic, se vinde un lot de teren intravilan in suprafata de 1335 mp, plus o cota de drum de 166 mp, pretabil pentru o cabana, casa de vacanta sau pensiune, la pretul de 12 euro/mp negociabil. Merita vazut.

Detalii zona: Zona Cheia este o zona extraordinara datorita cheilor, cum rar se poate intalni, situata la 10 km de Cetatea Rasnov si 20 km de Castelul Bran.

Utilitati: Curent in apropiere, apa prin foraj.

Avantaje: Terenul este ideal pentru cei ce doresc o viata linistita, intr-o zona fara poluare.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Cheia, este usor NEGOCIABIL.

 

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.