Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 36.000

Teren intravilan Rasnov, zona Coltii Cheii

Vanzare Intravilan S. : 1200 mp Periferie 30 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Cheia

Detalii imobil: Se vand in Coltii Cheii, cea mai atractiva zona din Rasnov, 3 loturi alaturate de teren intravilan curti constructii, pretabile pentru constructii case de vacanta, pensiuni sau hoteluri. Loturile au suprafete de aproximativ 1200 mp cu deschidere generoasa la drum. Pretul este de 30 euro/mp negociabil.

Detalii zona: Sunt situate la aproximativ 200 m de intrarea in Cheile Rasnoavei, la marginea padurii iar Raul Mic, un parau ce trece prin fata terenului, intregeste frumusetea peisajului.

Utilitati: Tabloul electric cu curent trifazic se afla la marginea terenurilor. In urma studiului GEO s-a constatat ca panza freatica este la doar 10 m adancime.

Avantaje: Mediu nepoluat, zona extraordinara.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Cheia, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.