Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 161.850

De vanzare Teren intravilan Rasnov zona Florilor

Vanzare Intravilan S. : 3237 mp Florilor 50 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: De vanzare Teren Rasnov zona Florilor, intravilan suprafata 3237 mp cu front stradal de 58 m, teren de forma patrata, PUZ blocuri, pret 50 euro/mp, teren situat la iesire din Rasnov spre Brasov, pe partea stanga.

Detalii zona: Teren insorit cu panorama extraordinara in apropierea supermarket-ului Billa situat la 12 km de Poiana Brasov si castelul Bran.

Utilitati: Toate utilitatile la 80 m: curent, apa, canal, gaz.

Avantaje: Este teren intravilan, se obtine autorizatie de constructie, pozitie foarte buna.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Florilor, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.