Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 15.000

Teren intravilan Rasnov zona Glajerie

Vanzare Intravilan S. : 1000 mp Periferie 15 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Dintr-o suprafata de 2779 mp teren intravilan in Rasnov, Glajerie, teren cuprins in PUZ, se dezmembreaza doua parcele: 1000 mp, respectiv 1779 mp, la pretul pietii, adica 15 euro/mp. Terenul cu vedere larga asupra muntilor Bucegi si Piatra Craiului este destinat pentru constructii case de vacanta si pensiuni.

Detalii zona: Situate intr-o zona linistita dar in plina dezvoltare, loturile se incadreaza intr-un peisaj superb, avand si o panorama deosebita, la aproximativ 3 km de Rasnov si 13 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Curent in apropiere.

Avantaje: Pret bun in zona cautata datorita panoramei.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.