Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 160.000

Teren intravilan Rasnov, zona Glajerie

Vanzare Intravilan S. : 10000 mp Periferie 16 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: In valea Glajeriei, mai precis in Najila, linga pensiunea La Noi, se vinde un lot de 10 000 mp teren intravilan. S-a intocmit un proiect pentru construire Complex turistic compus din 4 corpuri, respectiv corp A – receptie, corp B (B1,B2 ) – cazare, corp C – cazare, corp D – restaurant si o parcare generoasa. Proiectul a fost luat in evidenta Filialei teritoriale Bucuresti la Ordinului Arhitectilor din Romania. Gandit pentru relaxare, realizarea acestui Complex personalizat, va atrage numerosi turisti dornici de a scapa de agitatia urbana. Odata cu vanzarea terenului, se pune la dispozitia intreprinzatorului toata documentatia care a stat la baza intocmirii proiectului. Pretul de achizitie este de 160 000 euro. (pret real)

Detalii zona: Prin zona Glajerie se va face legatura cu orasul Busteni, este, in acelasi timp si un punct de plecare pe trasee montane – cabana Malaiesti, cabana Diham, Cheile Rasnoavei, valea Carbunarii sau in frumoasa statiune Poiana Brasov.

Utilitati: Curent, apa prin forare.

Avantaje: Se vinde cu proiectul aferent.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.