Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 9.600

Vanzare Teren Rasnov zona Glajerie, parcele

Vanzare Intravilan S. : 1200 mp Glajerie 8 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Vanzare Teren intravilan Rasnov, zona Glajerie loturi cuprinse intre 1200 mp si 2152 mp in frumoasa vale a racilor unde sunt deja constructii datorita zonei superbe. Agitatia urbana este lasata in urma, iar locuinta sau casa de vacanta, va v-a comferii linistea si relaxarea de care cu toti avem nevoie. In functie de suprafata dorita, pretul variaza intre 6 si 8 euro/mp.

Detalii zona: Situate intr-o zona linistita dar in plina dezvoltare, loturile se incadreaza intr-un peisaj superb, avand si o panorama deosebita, la aproximativ 6 km de Rasnov.

Utilitati: Curent in apropiere, apa prin foraj.

Avantaje: Pret excelent, acces facil.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.