Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 200.000

Vanzare Teren Rasnov, zona Romacril, intravilan

Vanzare Intravilan S. : 10000 mp Periferie 20 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Romacril

Detalii imobil: Vanzare teren Rasnov, zona Romacril, intravilan suprafata 10.000 mp cu front 49 m, teren situat in spatele blocurilor pana in calea ferata, destinatia terenului poate fi oricare: case, blocuri, hale industriale etc, pret 20 euro/mp.

Detalii zona: Teren situat la iesirea din Rasnov spre Zarnesti, pe partea stanga in spatele blocurilor de la Romacril, pana in calea ferata , la 15 km de Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile langa teren.

Avantaje: Se poate obtine autorizatie de constructie pentru orice destinatie.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Romacril, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.