Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 7.000

Vand Teren intravilan Sohodol Bran, zona munte

Vanzare Intravilan S. : 1000 mp Periferie 7 €/mp

Detalii Teren de vanzare Bran zona Sohodol

Detalii imobil: Vand teren intravilan in Sohodol Bran, lot pentru constructii case de vacanta suprafata 1000 mp, situat la 200 m de pensiunea Contele-Vladimir, la pretul de numai 7 euro/mp.

Detalii zona: Zona turistica foarte apreciata de turisti datorita peisajului si aerului curat de munte, situata la 2 km de Castelul Bran.

Utilitati: Utilitati in apropiere.

Avantaje: Pret bun.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Sohodol, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.