Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 63.450

Teren intravilan Tohanu Nou cu front la DN73

Vanzare Intravilan S. : 2538 mp Periferie 25 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Zarnesti zona Tohanu Nou

Detalii imobil: Teren Tohanu Nou inainte de intrarea in Bran, intravilan suprafata 2538 mp cu front de 43 m la DN 73, teren perfect plan, pret 25 euro/mp. Terenul este situat pe partea dreapta a drumului national DN73 in directia Rucar si ofera o vedere deschisa catre muntii Bucegi, Piatra Craiului si Postavarul.

Detalii zona: Terenul este situat la aproximativ 2 km de Castelul Bran si 15 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile la marginea terenului.

Avantaje: Terenul are front la DN73 si peisaj magnific.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Zarnesti, zona Tohanu Nou, este NEGOCIABIL.

 

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.