Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 16.200

Teren Tohanu Nou de vanzare, parcele alaturate

Vanzare Intravilan S. : 900 mp Periferie 18 €/mp

Detalii Teren de vanzare Tohanu Nou zona Periferica

Detalii imobil: Teren Tohanu Nou de vanzare, spre Sohodol, intravilan suprafata 900 mp cu front stradal 28 m, disponibile la vanzare 5 parcele alaturate, pret 18 euro/mp negociabil. Terenul este situat pe partea dreapta, dupa ce se termina casele vechi, imediat dupa terenul de fotbal.

Detalii zona: Zona aerisita cu panorama superba, la aproximativ 1 km de centrul localitatii si 5 km de Castelul Bran.

Utilitati: Curent langa teren.

Avantaje: Zona linistita, neaglomerata.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Tohanu Nou, zona Periferica, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.