Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Teren la munte Bran Fundatica

Vanzare Intravilan S. : 14806 mp Periferie 2.7 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Bran zona Fundatica

Detalii imobil: Vanzare teren Bran, zona Fundatica suprafata 14.806 mp cu doar 40.000 euro. Fundatica este o zona turistica situata la altitudinea de 1380 mp, un loc frumos, linistit si salbatic in aceeasi masura. Cadrul natural deschis, strajuit de muntii Bucegi si Piatra Craiului, ofera peisaje ce iti taie rasuflarea.

Detalii zona: Zona montana cu panorama superba si liniste coplesitoare situata la 15 km de castelul Bran si 40 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Curent si apa.

Avantaje: Teren ideal pentru constructii in scopuri turistice.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Fundatica, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.