Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 53.556

Teren Bran Sirnea de vanzare, construibil intravilan

Vanzare Intravilan S. : 4463 mp Central 12 €/mp

Detalii Teren de vanzare Bran zona Sirnea

Detalii imobil: Teren Bran de vanzare, zona Sirnea, suprafata 4463 mp cu casa batraneasca si anexe, pret 12 euro/mp. Terenul este intravilan construibil situat in zona centrala cu front la doua drumuri putand fi dezmembrat in doua loturi cu acces separat.

Detalii zona: Zona pitoreasca de munte, de o frumusete incredibila, unde linistea si aerul curat stapanesc nestingherite, in apropiere de Pensiunea restaurant Valea cu Struti.

Utilitati: Beneficiaza de curent electric si apa.

Avantaje: Se obtine usor autorizatie de constructie datorita cladirilor existente pe teren.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Sirnea, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.