Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 220.000

De vanzare Teren Bran Sohodol, intravilan, munte

Vanzare Intravilan S. : 11000 mp Periferie 20 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Bran zona Sohodol

Detalii imobil: De vanzare teren Bran Sohodol, zona Bradul Inalt, intravilan suprafata 11.000 mp cu front 140 m, teren situat la drumul principal, pozitie excelenta cu panorama de vis, pret 20 e/mp. Exista si posibilitatea de dezmembrare in doua parcele.

Detalii zona: Zona de munte foarte cautata de turisti, datorita peisajului deoarece , de aici se vede toata Tara Barsei, teren amplasat la aproximativ 5 km de Castelul Bran.

Utilitati: Toate utilitatile in zona: curent, apa, gaz.

Avantaje: Este cadrul perfect pentru evadare din aglomeratia oraselor, pentru refacere si recreere.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Sohodol, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.