Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 9.000

De vanzare Teren la munte Bran zona Tohanita

Vanzare Intravilan S. : 1000 mp Periferie 9 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Bran zona Tohanita

Detalii imobil: De vanzare teren Bran zona Tohanita, intravilan suprafata 1000 mp, front 30 m, situat intro zona retrasa departe de aglomeratie, disponibile la vanzare 3 parcele alaturate. Terenul este amplasat la capat de drum, fara trafic, pret 9 euro/mp.

Detalii zona: Zona de munte deosebit de frumoasa, liniste, fara poluare, situata la 5 km de Castelul Bran si 13 km de Cetatea Rasnov.

Utilitati: Curent si apa langa teren.

Avantaje: Se poate achizitiona teren pana la 3000 mp in zona deosebita.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Tohanita, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.