Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 40.000

Vand Teren la munte Poiana Brasov, intravilan

Vanzare Intravilan S. : 500 mp Periferie 80 €/mp

Detalii Teren de vanzare Poiana Brasov zona Cabana Aviatorilor

Detalii imobil: Vand teren Poiana Brasov, zona Cabana Aviatorilor, cuprins in PUZ, intravilan suprafata 500 mp cu front 20 m, pret 80 euro/mp. Terenul are o pozitie cu panorama deosebita, constructii existente langa teren.

Detalii zona: Zona retrasa situata la 2 km de Poiana Brasov unde poti admira armonia peisajelor si poti simtii racoarea aerului curat de munte.

Utilitati: Curent, apa , canalizare langa teren.

Avantaje: Teren situat in zona extraordinara, in PUZ cu utilitati.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Poiana Brasov, zona Cabana Aviatorilor, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.