Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 61.000

Teren la munte Rasnov, de vanzare zona Diham

Vanzare Extravilan S. : 12200 mp Diham 5 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Diham

Detalii imobil: Teren Rasnov de vanzare, zona Diham, extravilan suprafata 12.200 mp, front 60 m, cu posibilitate de extindere pana la 29.700 mp, pret 5 euro/mp, teren pretabil pentru constructii case de vacanta si pensiuni.

Detalii zona: Zona de munte cu peisaj de vis, la aproximativ 500 m de Cabana Diham, unde peisajul iti ia respiratia din prima clipa.

Utilitati: Curent in apropiere, apa prin foraj.

Avantaje: Avantajul acestui teren este amplasarea in mijlocul naturii unde se aude doar adierea vantului si fosnetul padurii, ideal pentru constructii in scopuri turistice.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Diham, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.