Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 412.500

Vanzare Teren la munte Rasnov Glajerie cu peisaj

Vanzare Extravilan S. : 27500 mp Periferie 15 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Vanzare teren Rasnov, zona Glajerie, extravilan pasune, suprafata 27.500 mp, front stradal 100 m, destinatie constructii case de vacanta si pensiuni, pret 15 euro/mp. Terenul are si platouri si panta, nefiind la drumul principal se vede toata valea Glajeriei, panorama fiind superba.

Detalii zona: Zona superba in mijlocul naturii unde padurea ofera puritate maxima aerului. Terenul este pasune impadurita, la aproximativ 2 km de Uzina Veche din Glajerie.

Utilitati: Curent la aproximativ 300 m.

Avantaje: Destinatie perfecta pentru cei ce doresc liniste.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.