Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 12.500

De vanzare Teren Rasnov ideal pastravarie

Vanzare Extravilan S. : 2500 mp Periferie 5 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Periferica

Detalii imobil: De vanzare teren Rasnov, suprafata 2500 mp intro locatie deosebita, marginit de parau pretabil pentru casa de vacanta sau o mica pastravarie. Are front de 70 m la drum, este situat in extravilanul loc. Rasnov, in frumoasa valea Paltinului, in apropiere de Manastirea Franciscani, curentul este in apropiere, pret 5 euro/mp usor negociabil.

Detalii zona: Zona de munte deosebit de frumoasa situata la aproximativ 10 km de Rasnov si Predeal.

Utilitati: Curent in apropiere, apa prin foraj.

Avantaje: Este ideal pentru recreere in mijlocul naturii.

Detalii Pret: Pretul acestui Tereen de vanzare din Rasnov, zona Periferica, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.