Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 258.000

Teren Rasnov de vanzare, pasune si padure

Vanzare Extravilan S. : 43000 mp Periferie 6 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Trei Brazi

Detalii imobil: Teren Rasnov de vanzare, zona Manastirea Franciscana, suprafata 43.000 mp, compusa din pasune 22.000 mp si padure 21.000 mp, pret 6 e/mp, teren in zona cu mari perspective, pretabil pentru pensiune, sanatoriu, sat vacanta etc.

Detalii zona: Zona deosebit de frumoasa, teren situat pe drumul vechi de acces de la Rasnov la Cabana Trei Brazi, pe versantul cu vedere catre Masivul Bucegi.

Utilitati: Gaz si apa pe teren, transformator electric la 200 m.

Avantaje: Teren in zona de munte ideal in scopuri turistice.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Trei Brazi, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.