Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 25.000

Teren Moeciu, central, intravilan

Vanzare Intravilan S. : 1000 mp central 25 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Moeciu zona centrala

Detalii imobil: Teren Moeciu, intravilan, suprafata cuprinsa intre 1000 si 3000 mp, situat intre case, marginit de padure si paraul Turcu. Pret de vanzare 25 euro/mp.

Detalii zona: Moeciu zona turistica foarte cautata, este o depresiune intramontana cu paduri de brad si fag care asigura un aer puternic ozonat si acces spre platoul Bucegilor.

Utilitati: Curent si apa.

Avantaje: Este situat in zona deosebita cu priveliste montana.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Moeciu, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Alte oferte tentante in imprejurimi:

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.