Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 15.436

Teren pentru constructii Rasnov Glajerie

Vanzare Intravilan S. : 908 mp Glajerie 17 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Teren intravilan in Rasnov, loturi de 908 mp in PUZ pentru constructii, cu deschidere de 23 m la drum de servitute si un lot de 606 mp cu front de 31 m, la pretul de 17 euro/mp. Terenul este situat in zona Glajerie cu panorama incantatoare spre muntii Bucegi, Piatra Craiului si Magura Codlei.

Detalii zona: Zona deosebita destinata constructiilor de case de vacanta si pensiuni situata la 15 km de Poiana Brasov si 13 km de Bran.

Utilitati: Curent in apropiere.

Avantaje: Teren plat in zona extraordinara, pret bun.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.