Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Teren Poiana Marului, intravilan

Vanzare Intravilan S. : 16.034 Periferie 2.5 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Poiana Marului zona Periferica

Detalii imobil: De vanzare teren Poiana Marului, Brasov suprafata 16.034 mp, cu casa compusa din 2 camere, parau la baza terenului, este amplasat in apropierea fabricii de mezeluri Sergiana, inconjurat de padure, ideal pentru dezvoltarea agroturismului, se vinde la pretul de 38.000 euro.

Detalii zona: Zona de munte linistita, o destinatie ideala atat in sezonul cald, cand turistii se pot bucura de peisajele minunate ale padurilor care inconjoara localitatea, cat si in perioada iernii, in special datorita traditiilor specifice.

Utilitati: Curent si apa in apropiere.

Avantaje: Se mai poate achizitiona inca 5600 mp padure limitrof acestui teren.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Poiana Marului este FIX.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.