Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 7.033.800

Vand Teren Predeal, Timisul de Jos cu front la DN1

Vanzare Intravilan S. : 58615 Periferie 120 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Predeal zona Timisul de Jos

Detalii imobil: Vand teren Predeal zona Timisul de Jos, intravilan, suprafata 58.615 mp cu front la DN1 de 160 m, pret 120 euro/mp. Terenul este situat la iesire din Brasov spre Predeal, conform certificatului de urbanism destinatia este turism si agrement.

Detalii zona: Zona cu potential ridicat, peisaj deosebit de frumos, la 3 minute de intrarea in Brasov, dinspre Predeal.

Utilitati: Toate utilitatile langa teren.

Avantaje: Teren intravilan cu front la DN1.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Predeal, zona Timisul de Jos, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.