Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Teren Predelut Bran, ideal destinatie turistica

Vanzare Intravilan S : 4300 mp Periferie 15 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Oferta tentanta in Predelut – Bran, teren intravilan in suprafata de 4300 mp. Situat pe platou inalt, cu o panorama deosebita spre Bucegi, Piatra Craiului si Postavarul, acest teren , cu deschidere la drum, se preteaza pentru constructie pensiune, hotel sau casa de vacanta. Pretul de 15 euro/mp il recomanda ca fiind o investitie deosebita. Nu se dezmembreaza, se vinde intreaga proprietate. Nu ratati ocazia de a fi proprietarul unui teren de exceptie.

Detalii zona: Teren situat in zona lejera, la aproximativ 2 km de Castelul Bran, Parcul de distractii, Muzeul satului.

Utilitati: Curentul si apa sunt langa teren, iar gazul la aproximativ 100 m.

Avantaje: Peisaj deosebit, pret excelent, cel mai mic din zona.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Predelut, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.