Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 77.750

Teren Predelut, ideal destinatie turistica

Vanzare Intravilan S. : 3110 mp Periferie 25 €/mp

 

Detalii Teren de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Teren intravilan in Bran, zona Predelut, suprafata 3110 mp, pret 25 euro/mp. Ascuns de ochii curiosilor, la liziera padurii, unde mirosul de rasina se imbina cu cel al livezii de mere, iar agitatia urbana se pierde intr-o liniste odihnitoare, terenul este pretabil pentru amplasarea unei case de vacanta sau pensiune.

Detalii zona: Teren situat in zona neaglomerata, la aproximativ 2 km de Castelul Bran, Parcul de distractii, Muzeul satului.

Utilitati: Curentul, apa si gazul sunt in apropiere.

Avantaje: Cel mai mare atu al terenului este pozitia de amplasare.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Predelut, este NEGOCIABIL.

 

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.