Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 25.000

Vand Teren Predelut, ideal pentru case vacanta

Vanzare Intravilan S. : 1000 mp Periferie 25 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Predelut zona Bran

Detalii imobil: Vand Teren intravilan in Bran, zona Predelut, suprafata cuprinsa intre 1000 mp si 4000 mp, pe platou deschis, cu vedere splendida la muntii Bucegi si Piatra Craiului, constructii langa teren, pret 25 euro/mp.

Detalii zona: Teren situat in zona neaglomerata, la aproximativ 5 km de Castelul Bran, Parcul de distractii, Muzeul satului.

Utilitati: Curentul si apa sunt pe teren, gazul in apropiere.

Avantaje: Cel mai mare atu al terenului este amplasarea in zona.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Predelut, zona Bran, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.