Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 50.000

Teren Rasnov de vanzare, rezidential, cu fundatie

Vanzare Intravilan S. : 1100 mp Primaverii 45.45 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Primaverii

Detalii imobil: Teren Rasnov de vanzare, Cartier Primaverii, intravilan, suprafata 1100 mp, front 35 m cu constructie inceputa pe o amprenta de 120 mp, garaj subteran cu rampa pentru coborare, intre case, teren ingradit, pret 50.000 euro.

Detalii zona: Cartier rezidential situat langa padure, la doar 12 km de Brasov si Bran, zona foarte linistita langa pensiunea Max, magazine, sala sport si transport in comun in apropiere.

Utilitati: Toate utilitatile in fata terenului.

Avantaje: Teren intravilan intre case.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Primaverii, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.