Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 22.000

Vand Teren Rasnov Cheia 2 loturi alaturate

Vanzare Extravilan s. : 1000 MP Cheia 22 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Cheia

Detalii imobil: Vand teren Rasnov, zona Cheia pe drumul dintre Rasnov si Predeal, suprafata 2000 mp extravilan, format din 2 parcele de 1000 mp, fiecare cu front de 25 m. Accesul la teren este asigurat prin drum de servitute din DN 73A, este pretabil pentru constructie casa de vacanta sau pensiune, pret 22 euro/mp usor negociabil.

Detalii zona: Zona deosebita cu vedere la muntii Bucegi si Piatra Craiului, terenul aflandu-se in aproprierea unui parau ,captiveaza prin frumusetea peisajului inconjurator, la 5 km de Rasnov si 14 km de Predeal.

Utilitati: Toate utilitatile langa teren: gaz, curent, apa.

Avantaje: Zona este deosebita.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Cheia, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.