Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 15.060

Vand Teren Rasnov Cheia lot casa cu studiu geo

Vanzare Intravilan S. : 1000 mp Cheia 15 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Cheia

Detalii imobil: Vand Teren Rasnov, intravilan zona Cheia, suprafata 1004 mp cu front stradal 18 m, pret 15 e/mp. Terenul are studiu geo, se afla intr-o zona de munte cu aer proaspat si liniste deplina, destinatie constructii case de vacanta si pensiuni, este super oferta – mult sub pretul zonei.

Detalii zona: Zona de munte, destinatie ideala pentru recreere si petrecerea timpului liber, datorita peisajului care iti ia respiratia din prima clipa, teren situat 1 km de Centrul de echitatie Diana si 20 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Curent in apropiere, apa prin foraj.

Avantaje: Este situat in zona deosebita.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Cheia, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.