Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 375.000

Vanzare Teren Rasnov Cheile Rasnoavei

Vanzare Intravilan S. : 15000 mp Cheia 25 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Cheile Rasnoavei

Detalii imobil: Vanzare teren Rasnov, zona Coltii Cheii, intravilan suprafata 15.000 mp cu front 60 m, pret 25 euro/mp, teren situat intro zona cautata de turisti pentru drumetii, odihna sau recreere, oferind o varietate peisagistica de la poieni viu colorate floral pana la versanti stancosi greu accesibili.

Detalii zona: Teren amplasat in apropiere de Cheile Rasnoavei, la 16 km de Bran si 20 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Curent in apropiere.

Avantaje: Cel mai mare atu al terenului este zona in care este situat.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Cheia, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.